تحلیل کاربردی هلالات
1399/11/21
08:47
#خوب_است_بدانیم_که 21 بهمن بخش اول 1) دلار حواله سنا 23.520 - 23.603 تومان. دلار اسکناس آزاد 25.000 تومان. 2) اسلاک واکس سنگین 130میلیون ريال، ب...

#خوب_است_بدانیم_که ۲۱ بهمن بخش اول



۱) دلار حواله سنا ۲۳.۵۲۰ - ۲۳.۶۰۳ تومان. دلار اسکناس آزاد ۲۵.۰۰۰ تومان.



۲) اسلاک واکس سنگین ۱۳۰میلیون ریال، بیلت فایرا ۵۱۵میلیون ریال، pvc هر تن ۲۸۶ میلیون ریال، اسلب فخوز و هرمز ۱۲۵-۱۲۶ میلیون ریال، کاتد مس ۱۸۲۱میلیون ریال، ورق گالوانیزه لوازم خانگی ۲۱۲میلیون ریال، شمش فایرا ۴۸۰میلیون ریال.



۳) ارزش معاملات ۱۴.۳همت روز دوشنبه. خروج پول ۷۲۷میلیارد تومان. ورود پول به درآمد ثابت ۲۱۸میلیارد تومان.



۴) حقیقی ها سیمانی خریدند و حقوقی ها خودرویی. سبهان، شپنا، وپارس مودر توجه حقیقی ها بود، حقوقی ها شستا، خودرو، خساپا، ملی، وبملت خریدند.



۵) دجابر، غگیلا، شستا، سصفها، غچین، پدرخش، شسپا، رنیک، دالبر، خفنر، بساما، پتایر، فبیرا، پاکشو در خصوص افزایش سرمایه گزارش جدید دادند.



۶) شیب ابتلا به کرونا در ایران صعودی است. در حالی آمار فوت بر اثر کرونا در کانال ۶۰-۷۰ نفری باقی مانده اما توجه کنید که میزان مبتلایان روزانه به ۷۳۲۱ نفر روز گذشته رسیده و این نشان می دهد که یک موج صعودی مرگ و میر می تواند در پیش باشد. #ماسک بزنید.



۷) وزیر صمت می گوید "اگرچه با مدیریت بازار موافق هستم، اما به دنبال مداخله مستقیم و دستوری نیستم. اعتقاد دارم که باید از ابزار‌های بازار مانند تعرفه‌های وارداتی و حقوق گمرکی برای تنظیم بازار استفاده کرد."



۸) رئیس سازمان بورس می گوید "مرتبا نتایج اجرای دامنه نوسان نامتقارن را رصد می‌کنیم. اگر متغیرهای اقتصادی از ثبات لازم برخوردار باشند و اقتصاد در شرایط با ثباتی باشد، دامنه نوسان می‌تواند خیلی بیشتر باشد و حتی کلا برداشته شود. وی همچنین گفت: دستورالعمل بازارگردانی نیاز به اصلاح دارد."



۹) دامنه نوسان صندوق‌ها به منفی ۴ تا مثبت ۱۰ و دامنه نوسان بازار پایه زرد از منفی ۲ تا مثبت ۳ تغییر خواهد کرد.



۱۰) شیوه بازارگردانی قرار است که اصلاح شود. شیوه فعلی کارایی اندکی دارد و مشکلاتی پدید آورده است. رئیس سازمان بورس در این خصوص گفت " دستورالعمل بازارگردانی نیاز به اصلاح دارد."



۱۱) طبق گزارش فائو قیمت غلات، روغنهای گیاهی و شکر با رشد ۴.۳ درصدی به بالاترین سطح از جولای ۲۰۱۴ رسید.قیمت جهانی غذا در ماه ژانویه برای هشتمین ماه متوالی رشد کرد و به بالاترین سطح در ۶ سال گذشته رسید. (ارتباط با اوره)



۱۲) مراسم افتتاح گمرک اختصاصی ایران‌خودرو، برگزار شد. حذف هزینه اجاره کانتینر و برخی هزینه‌های سربار مربوط به ترخیص کالاها و ترخیص سریع قطعات از ویژگی های مثبت این رویداد عنوان شده است.



۱۳) خودروی دیگنیتی گروه بهمن (خبهمن) تحویل شبکه فروش این خودروسازی شد. گفته می شود که یک خودروی دیگر با تیراژ بالاتر نیز در سال ۱۴۰۰ وارد بازار می شود که میزان درآمد این شرکت را متحول می کند.



۱۴) شمار مبتلایان به کرونا در چین به صفر رسید .



۱۵) با رای نمایندگان، صندوق ملی برای تولید انبوه مسکن تشکیل خواهد شد .



۱۶) پیام رهبری توسط قالیباف به رئیس دومای روسیه داده شد. این پیامی برای پوتین است.



۱۷) سفیر ایران در روسیه از تولید واکسن مشترک ایران و روسیه تا ۲ ماه آینده خبر داد.



۱۸) امیر صباغ می گوید "گزارش اوپک نشان از تبعیت ۱۰۱درصد اعضای اوپک+ از محدودیت تولید توافق شده در ماه دسامبر دارد. اعضای اوپک به تنهایی ۱۰۴درصد مطابقت با برنامه کاهش تولید در ماه ژانویه داشته اند!"



۱۹) بر اساس طرح فولاد که دیروز در کمیسیون صنایع نهایی شد، صادرات فولاد منوط به عرضه میزان تعیینی وزارت صمت در بورس کالا است. تولیدکنندگان ملزم به ارائه برنامه ۶ ماهه صادرات شدند.



۲۰) آب شیرین شده خلیج فارس هفته های اول سال ۱۴۰۰ به چادرملو می رسد. مدیرعامل این شرکت در خصوص پهنه معدنی D۱۹ گفت " امیدوارم به زودی بتوانیم مجوز لازم برای عملیات باطله‌برداری را دریافت کنیم. مسائل محیط‌زیستی مربوط به پهنه D۱۹ در حال برطرف شدن است و ما حدفاصل عقدا تا اردکان، ۳۵ کیلومتر فضای سبز ایجاد کرده‌ایم."



۲۱) جولین لی تحلیلگر نفتی و ستون‌نویس بلومبرگ در یادداشتی به بررسی چالش‌های عمده اوپک‌پلاس در مسیر پیش رو پرداخته است، که با سیاست قیم‌مآبانه سعودی‌ها در قبال توافق اوپک‌پلاس، روسیه را در حاشیه امنی برای تخطی‌های متعدد از سهمیه تولید خود قرار داده است.



۲۲) معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت از افزایش تولید و صادرات نفت و گاز آمریکا به عنوان یکی از چالش‌های پیش روی صنعت نفت ایران نام برد و با تاکید بر اینکه افزایش تولید و جمع آوری گازهای همراه نفت عراق قدرت چانه‌زنی ایران برای صادرات گاز به این کشور را کاهش می‌دهد، اعلام کرد: اکثر شرکت‌های بزرگ نفتی جهان از ایران به عراق مهاجرت کرده‌اند.



۲۱ بهمن / بخش اول

انتهای خبر

0
0