بورس۲۴ : معاملات امروز بازار بورس با فشار زیاد فروشنده ها و افت قیمت ۹۳ درصد از نمادها همراه بود. در انتها بازار با حدود ۵۵۴ صف فروش به ارزش ۲,۳ همت به پایان رسید. در حالی که کمتر از ۳۰ نماد در مجموع صفوف خرید ۱,۶ همتی داشتند.
خالص ارزش معاملات خرد با ۱۲ درصد کاهش نسبت به روز قبل به ۷,۳ همت رسید. حقیقی ها ۲ همت از سهام و حق تقدم ها، ۳۸۶ میلیارد تومان از صندوق های سهامی و حدود ۱,۴ همت از صندوق های درآمد ثابت بیرون بردند.
عمده ترین حمایت های حقوقی بر روی نمادهای وبملت، نوری، فولاد، خساپا، خودرو، وپارس، شستا، خزامیا، شپنا و خگستر صورت گرفت. حقیقی ها بیش از همه شپدیس، جم، فزر، واحیا، شگستر، شپاکسا، وپخش، اخشان و جم پیلن خریدند.
شاخص کل عمدتا تحت تاثیر نمادهای فارس، فولاد، وبملت، وغدیر، فملی، تاپیکو و شستا بیش از ۳۷ هزار واحد افت کرد و به محدوده ۲ میلیون و ۷۸۴ هزار واحد برگشت. شاخص هموزن نیز با از دست دادن حدود ۱۳ هزار واحد از ارتفاع خود به زیر ۸۶۰ هزار واحد رفت. شاخص فرابورس هم ۲۰۱ واحد از ارتفاع خود را از دست داد.