تحلیل کاربردی هلالات
1400/04/22
08:22
#خوب_است_بدانیم_که / بخش دوم / 22 تیر *صنایع و شرکت ها 1. پارسیس تحلیل می گوید " NAV هر سهم والبر 11,147 ریال و نسبت P/NAV روز شرکت 83 درصد می ب...

#خوب_است_بدانیم_که / بخش دوم / ۲۲ تیر



*صنایع و شرکت ها



۱. پارسیس تحلیل می گوید " NAV هر سهم والبر ۱۱,۱۴۷ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۸۳ درصد می باشد. همچنین NAV هر سهم اعتلا ۸۵۴۷ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۹۰ درصد می باشد."



۲. (فائو) اعلام کرد "شاخص قیمت شکر در ژوئن بر مبنای ماهانه ۰.۹ درصد رشد داشت و به بیشترین حد از مارس ۲۰۱۷ رسید. ابهامات درخصوص تاثیر وضعیت اقلیمی نامطلوب بر بازدهی محصول در برزیل که بزرگ‌ترین صادرکننده شکر جهان است، قیمت‌ها را بالا برده است. همچنین شاخص قیمت جهانی غلات در ژوئن امسال، ۵.۲ درصد افت داشت تا برای نخستین‌بار در ۱۲ ماه گذشته قیمت مواد غذایی کاهشی شود."



۳. قیمت LNG در بازار جهانی به سبب گرمای هوا و کاهش صادرات از سوی تولیدکنندگان عمده، مسیر صعودی در پیش گرفته است.



۴. رئیس سازمان بورس به وزیر نفت برای تعیین قیمت خوراک و فرآورده‌های پالایشی جهت تهیه صورتهای مالی حسابرسی شده پیش از مجامع شرکت‌ها نامه نوشت.



۵. در بهار امسال بیش از ۱۱ میلیون و ۱۳۷ هزار حلقه انواع تایر و تیوب با وزن ۷۰۴۴۷ تن تولید شد که رشد ۱۰ درصدی در تیراژ و ۵ درصدی در وزن را نشان می دهد.



۶. رییس کمیته فقهی سازمان بورس می گوید "مهلت ۸ ماهه ای که در قانون تجارت برای پرداخت سود سهامداران بعد از برگزاری مجامع وجود دارد قطعا به ضرر سهامداران است، به همین دلیل باید به طور حتم این قانون اصلاح و تغییراتی در قانون پرداخت سود سهامداران اعمال شود."



۷. دو خودروساز بزرگ کشور طی یک بازه زمانی تقریبا ۸ ماهه (حدفاصل خرداد تا دی ۹۹)، مجموعا ۳۵ طرح فروش را اجرا کرده‌اند و این در شرایطی است که حدود ۴۳ میلیون تقاضا برای تنها ۵۷۵هزار دستگاه خودرو به ثبت رسیده است.



۸. شپلی در خصوص آخرین وضعیت تحویل کارخانه ها و پرداخت اعتبارات مصرف شده و تسهیلات اخذ شده گزارشی روی کدال منتشر کرد.



۹. دلقما بابت بخشی از محصولات خود ۴۴درصد افزایش نرخ دریافت کرد. دفرا نیز در اتفاقی مشابه بابت سرم های تزریقی افزایش نرخ دریافت کرد.



۱۰. سبحان دارو در یک شفاف سازی از دریافت افزایش نرخ برای ۱۲ قلم کالای خود خبر داد. این افزایش نرخ ۱۱ تا ۷۵ درصد بوده است.



۱۱. واتی در خصوص مطالبات از واحیا و میزان دریافت از این شرکت شفاف سازی کرد.



۱۲. شرکت نیرو سرمایه در شفاف سازی خود گفته است "بدلیل عدم قبولی متهد پذیره نویسی جهت خریدحق تقدم سهام ،مقرر شد افزایش سرمایه ازمحل آورده نقدی ازدستورکار شرکت خارج گردد."



۱۳. یکی از زیرمجموعه های ونفت در خصوص تامین اتان پتروشیمی ایلام قرارداد بسته است.



۱۴. فافزا در خصوص راهبری کارخانه و تولید و فروش دولومیت به شرکت فولاد مبارکه شفاف سازی داد که طبق آن برنده مناقصه ای به ارزش ۱۷۶ میلیارد تومان شده است.



۱۵. معاون مالی و اقتصادی سیمان هرمزگان می گوید که سرانجام پس از سال ها قیمت گذاری بر صنعت سیمان از هفته ها قبل عرضه های این محصول در بورس کالا آغاز شده که دلیل اصلی استقبال شرکت ها از مکانیسم بورس کالا، ایجاد بازار رقابتی و شفاف برای این محصول است که این روند به سود تولیدکننده و مصرف کنندگان خواهد بود.



۱۶. در مجمع بوتان گفته شد " سال قبل قول دو محصول جدید را دادیم اما به دلیل کرونا عقب افتاد. در مرداد ماه این دو‌محصول یعنی آبگرمن برقی و گازی ایستاده را وارد بازار خواهیم کرد."



۱۷. در مجمع افق گفته شد "شرکت مطالعاتی را در خصوص توسعه در عرصه های بین المللی انجام داده است که انشالله به نتیجه برسد. اگر رشد ۵۰ درصدی در تورم داشته باشیم در حوزه فروش به طور متوسط و کلی در همه اقلام حدود ۴۰درصد افزایش داریم. چرا که قدرت خرید در روند صعودی تورم کاهش می یابد. در حوزه توسعه کانال های فروش از جمله فروش اینترنتی و آنلاین در سال جدید برنامه های جدی داریم."



۱۸. در مجمع شسپا گفته شد " مهمترین ریسک ما ریسک تامین خوراک است. تامین لوبکات در بورس کالا ۲۵ درصد کاهش داشته است. اما تا پایان سال با همکاری پالایشگاه نفت اصفهان مشکل خوراک نخواهیم داشت. برگ برنده ما در سال‌های آینده توسعه محصولات صنعتی است. در فروش صنعتی تابع سازمان حمایت نیستیم و برای ما اهمیت زیادی دارد."



۱۹. یک کارشناس صنعت فولاد می گوید "افزایش محسوس حجم عرضه های آهن اسفنجی در روزهای اخیر در بورس کالا؛ به خصوص مبادی که خودشان از جمله مصرف کنندگان بزرگ این محصول هستند؛ نشان از کاهش حجم تولید شمش اینها در این روزهای کم برقی و حرکت از فروش شمش به سمت فروش مواد اولیه و اصلی مورد نیاز تولید شمش؛ یعنی همان آهن اسفنجی دارد."



۲۰. امیر صباغ می گوید "خسارت تقریبی بر مبنای تولید و فروش از دست رفته ۱۲ شرکت بزرگ فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی طی یکهفته گذشته ۲۳۷ میلیون دلار بوده است."



بخش دوم / ۲۲ تیر

انتهای خبر

0
0