بورس۲۴
1404/02/23
13:28
افزایش فروشنده ها در بورس

بازار بورس ایران که در روز گذشته میزبان ۵,۵ همت سرمایه از سوی حقیقی ها بود، در شروع معاملات امروز فروشنده های بیشتری داشت. اما در نیمه دوم تقاضا افزایش یافت و یک چهارم از کل بازار صف خرید شد.

بورس۲۴ : بازار بورس ایران که در روز گذشته میزبان ۵,۵ همت سرمایه از سوی حقیقی ها بود، در شروع معاملات امروز فروشنده های بیشتری داشت. اما در نیمه دوم تقاضا افزایش یافت و یک چهارم از کل بازار صف خرید شد.


خالص ارزش معاملات خرد با افزایش ۱۴ درصدی نسبت به دیروز به بالای ۱۰ همت رسید. صندوق های سهامی نیز ۵,۳ همت معامله شدند.


حقیقی ها ۳۶۴ میلیارد تومان به سهام و حق تقدم ها تزریق کردند که تقریبا کل این پول جذب بزرگان بازار شد. اما صندوق های سهامی ۳۸۵ میلیارد تومان خروج پول خرد را ثبت کردند که ۸۵ میلیارد تومان از این مبلغ به صندوق های اهرمی اختصاص داشت.


صندوق های درآمد ثابت در روز جاری بالغ بر یک همت نقدینگی حقیقی ها را از دست دادند. طلایی ها در نیم ساعت نخست کمتر از ۲۰ میلیارد تومان خروج پول خرد داشتند.


نمادهای وبملت، خساپا، شپنا، بورس، فولاد، مبین، سفارس و صندوق های بانکا، فارماکیان و شتاب در صدر جذب پول خرد قرار گرفتند. عمده ترین حمایت حقوقی ها روی نمادهای خودرو، فملی، وخاور، شتران، ثفارس و صندوق های موج، آگاس، ارزش، سرو و اهرم صورت گرفت.


شاخص کل بورس امروز ۳۶ هزار واحد رشد کرد و به بالای قله ۳ میلیون و ۲۰۶ هزار واحدی رسید. بخش عمده این رشد ۱,۱ درصدی را مدیون نمادهای فارس، وبملت، پارسان، شپنا، وغدیر و تاپیکو است. اما فملی یک تنه حدود ۴ هزار واحد از ارتفاع شاخص کاست.


شاخص هم وزن به رشد نیم درصدی رضایت داد و ۴ هزار واحد دیگر بالا رفت و به سطح ۹۶۸ هزار واحد دست یافت. شاخص فرابورس نیز ۱۶۳ واحد دیگر بر ارتفاع خود افزود. آریا، آریان، فجهان، بپاس، سامان و ومپنا بیشترین اثر مثبت و زاگرس عمده ترین تاثیر منفی را بر آن داشتند.


انتهای خبر

0
0