تحلیل کاربردی هلالات
1400/04/16
08:35
#خوب_است_بدانیم_که / بخش دوم / 16 تیر *صنایع و شرکت ها 1. دامداران در نامه‌ای به دفتر رهبر انقلاب با اشاره به اینکه قیمت تمام شده تولید شیر خام...

#خوب_است_بدانیم_که / بخش دوم / ۱۶ تیر



*صنایع و شرکت ها




۱. دامداران در نامه‌ای به دفتر رهبر انقلاب با اشاره به اینکه قیمت تمام شده تولید شیر خام حدود ۸,۵۰۰ تومان است، از خرید این محصول با نرخ مصوب دولتی ۴,۵۰۰ تومان گلایه کردند.



۲. در مجمع ومعادن گفته شد "p/nav شرکت در حال حاضر در حدود ۶۰ درصد قرار دارد. در خصوص طرح های در دست اجرا به گندله سازی با ظرفیت ۵ میلیون تن در شرکت چادرملو، احداث واحد ذوب ریخته گری فولاد اندیمشک، افزایش ظرفیت فولاد ارفع، احداث نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی در گهر انرژی سیرجان، فولاد کردستان با ظرفیت یک میلیون تن، خط سوم کنسانتره ۲ میلیون تنی گهر زمین، گندله سازی یک میلیون تنی کنور، فولادسازی ۶۰۰هزار تنی سرمد اشاره شد."



۳. پارسیس تحلیل می گوید "NAV هر سهم وپترو ۳۴,۰۸۲ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۴۲ درصد می باشد."



۴. فاما در یک شفاف سازی نوشت "با توجه به فرسوده بودن ماشین آلات قدیمی، تولید محصولات سنگ های سایش و برش در تاریخ ۱۳۹۳/۱۰/۰۱ متوقف گردید. و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۵ با توجه به خرید ، نصب و راه اندازی ماشین آلات تولید سنگهای برش و سایش ، تولید آزمایشی آن انجام شد."



۵. سازمان خصوصی سازی ۸درصد وبصادر را ۲۸ تیرماه به صورت نقد در قیمت ۲۵۹۲ ریال یا ۲۰درصد بالاتر از قیمت تابلو عرضه می کند.



۶. در مجمع فاسمین گفته شد " بزرگ ترین پروژه کالسیمین که در اردیبهشت پارسال افتتاح شد، پروژه so است که از طریق آن قابلیت جذب انواع خاک های سرب و روی به کارخانه اضافه شد. پروژه دیگر افزایش ظرفیت کارخانه BZS بود که متاسفانه به ظرفیت اسمی نرسید اما با اعمال تغییرات و اضافه شدن تجهیزات در نیمه دوم سال گذشته تولید این واحد به ۱۸۰۰ تن فلز روی در ماه افزایش پیدا کرد." همچنین در خصوص تجدید ارزیابی گفته شد " برای تجدید ارزیابی مقدماتی لازم است. اسناد کارخانه و اراضی شرکت را بررسی می کنیم و پس از اخذ مجوزهای لازم اقدامات مقدماتی برای افزایش سرمایه انجام خواهد شد."



۷. سازمان خصوصی سازی ۳۸.۱۳درصد زپارس را به قیمت ۱۵۰.۹۲۰ ریال ۱۳ مرداد عرضه می کند.



۸. در مجمع تیپیکو گفته شد "در صنعت دارو همگی موافق حذف ارز ترجیحی هستند ولی اثراتی نیز در کل صنعت دارد. از همین رو به نظر می رسد این اتفاق در زمستان محقق شود. این تنها یک پیش بینی است. پس از حذف ارز ترجیحی قطعا تغییر نرخ به نوع دیگری اتفاق خواهد افتاد. تعداد اقلامی که تا به امروز با ارز ترجیحی خریداری می شوند حذف شده و تبدیل به ارز نیما می شود. این اتفاق در طی این چند ماه نیز رخ داده است."



۹. در مجمع شفن گفته شد " قیمت هایی که برای حمل و نقل پرداخت می کنیم حدود ۴۳ دلار است که قیمت خوبی است. قطعا در زمستان قیمت متانول با توجه به مشکلات گازی دنیا از جمله چین بالا خواهد رفت و شرکت از این محل سود بیشتری شناسایی می کند."



۱۰. مدیرعامل «سیتا» با اشاره به عرضه سیمان در بورس کالا گفته "۶همت از جیب دلالان خارج شده که بخشی به سود شرکت و بخشی به عنوان کاهش قیمت مصرف کننده، خود را نشان می دهد"



۱۱. سیلام ۴۰۰۰۰ تن کلینکر خود را ۱۷.۵دلار هر تن فروخته است.



۱۲. مدیرعامل زاگرس در مجمع گفت "در حال حاضر در چین ۳۳۴ دلار در تن می فروشیم و با هند به شکل fob کار می‌کنیم که حدود ۲۹۰ دلار است. هزینه حمل هر تن متانول در چین ۴۷ دلار بود که الان به ۴۵ دلار رسیده است. نرخ های یوتیلیتی از مبین در سال ۱۴۰۰ فعلا برمبنای سال ۹۹ است. در ژاپن پول بلوکه شده داریم. با شرکت مبین انرژی خلیج فارس چند جلسه داشتیم. تا حدی بازگشت هایی داشتیم. ولی هنوز برای اصلاح قرارداد به نتیجه ای نرسیدیم."



۱۳. در مجمع دماوند گفته شد "حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مطالبه همچنان وجود دارد که موفق به دریافت آن نشده‌ایم. در خصوص تغییر نرخ برق، پیگیری های اساسی انجام داده‌ایم و به نتیجه خوبی رسیده ایم اما زور ما آنقدری نیست که بتوانیم اتفاقی را سریعا به نتیجه برسانیم. در خصوص پروژه چهارساله انتقال آب از سد ماملو‌به نیروگاه نیز پیشرفت ۹۰ درصدی را شاهد هستیم."



۱۴. پارسیس تحلیل می گوید "NAV هر سهم ومهان ۲۷۳۱۱ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۵۱ درصد می باشد."



۱۵. اختلاف قیمت اسلب و بیلت صادراتی روسیه به عدد معنی دار ۲۴۷ دلاری افزایش پیدا کرده است و این در حالی ست که میانگین اختلاف نرخ این دو طی ۵ سال گذشته به طور متوسط حدودا ۳۶ دلار بوده است! این اختلاف فاحش در نتیجه بحران کرونا و افت عرضه اسلب نسبت به تقاضای آن بوده است.



۱۶. مدیرعامل توانیرمی گوید "در جلسه امروز و همچنین جلسه‌ای که در شورای امنیت برگزار شد کلیاتی درخصوص محدودیت مصرف برای صنایع تصویب شد. بر این اساس صنایع غذایی مستثنی هستند و صنایع انرژی‌بر باید نسبت به کاهش مصرف اقدام کنند که از جمله آنها صنایعی همچون فولاد است."




بخش دوم / ۱۶ تیر

انتهای خبر

0
0