میانگین سود استیکینگ ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۴۵۰ درصد بیشتر از میانگین سود پرداختی به سرمایهگذاران شاخص اس اند پی ۵۰۰ (S&P ۵۰۰) است.
بر اساس دادههای منتشرشده توسط گوگل فایننس در تاریخ ۳۱ مارس، شاخص اس اند پی ۵۰۰، بهترین عملکرد سه ماهه اول خود را در پنج سال گذشته، با رشدی ۱۰.۱۶ درصدی به ثبت رسانده است.
با این حال، متوسط نرخ سود تقسیمی فعلی آن (۱.۳۵ درصد)، پایینترین میزان ثبتشده از سه ماهه چهارم ۲۰۲۱ است. گفتنی است، این رقم نسبت به کف سود ثبتشده ۱.۱۲ درصدی در ۲۴ سال قبل (سه ماهه اول سال ۲۰۰۰)، تنها ۰.۲۳ درصد بیشتر است.
بازده سود سهام اس اند پی ۵۰۰، متوسط پرداخت سود سهام تمام شرکتهای حاضر در این شاخص است. از بین سه شرکت بزرگ این شاخص، مایکروسافت بیشترین بازده سود پرداختی را با ۰.۷۱ درصد به ثبت رسانده و پس از آن، اپل با ۰.۵۶ درصد و انویدیا با ۰.۰۲ درصد قرار دارند.
در همین حال، بر اساس نرخ معیار در پلتفرم استیکینگ ریواردز (Staking Rewards)، استیکینگ ارزهای دیجیتال به صورت میانگین، بازدهی سالانه ۶.۰۸ درصدی را برای سرمایهگذاران به ارمغان میآورد.
از میان ۱۰۰ ارز دیجیتال برتر، الگوراند (ALGO) در حال حاضر بالاترین سود استیکینگ را با ۸۴.۱۹ درصد پرداخت میکند و پس از آن کازماس (ATOM) با ۱۷.۱۷ درصد و فایلکوین (FIL) با ۱۶.۳۴ درصد، در رتبههای بعدی قرار دارند.
با این حال، استیکینگ ارزهای دیجیتال پربازده، ممکن است خطراتی را نیز به همراه داشته باشد؛ زیرا در این فرایند، داراییها اغلب قفل میشوند. به این معنی که در صورت کاهش ارزش دارایی پایه (توکنی که استیک شده)، سرمایهگذاران ممکن است نتوانند آن را برداشت کرده و به فروش برسانند.
در همین حال، سرمایهگذاران سازمانی هم متوجه تفاوت اساسی بین سود استیکینگ ارزهای دیجیتال و بازدهی بازار سهام شدهاند.
همانطور که در خبرهای قبلی رمزارز نیوز هم گزارش شد، شرکت سرمایهگذاری گریاسکیل اخیرا یک صندوق سرمایهگذاری را برای مشتریان حرفهای خود راهاندازی کرده که با استفاده از آن میتوانند از سودهای حاصل از استیک ارزهای دیجیتال بهره ببرند.
گریاسکیل سه توکن مبتنی بر الگوریتم اثبات سهام را که در این صندوق نگهداری میشوند، معرفی کرده است.
این ۳ توکن عبارتند از؛ اسموسیس (OSMO) با سهم ۲۴ درصد، سولانا (SOL) با سهم ۲۰ درصد و پولکادات (DOT) با سهم ۱۴ درصد. ۴۳ درصد باقیمانده از این صندوق شامل توکنهای دیگری است که اطلاعاتی در مورد آنها منتشر نشده است.