به گزارش بورسنیوز به نقل از اینوستینگ؛ شرکت تتر، که پشت استیبلکوین ۱۱۴ میلیارد دلاری USDT قرار دارد، برنامهای برای راهاندازی یک استیبلکوین جدید با پشتوانه درهم امارات متحده عربی (UAE) دارد.
این استیبلکوین که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده، با همکاری دو شرکت فناوری بزرگ اماراتی، Phoenix Group PLC و Green Acorn Investments Ltd، توسعه خواهد یافت. اگرچه شرکتها تاریخ دقیقی برای عرضه این استیبلکوین اعلام نکردهاند، مدیر عامل تتر، پائولو آردوینو، گفته است که اخذ مجوز از بانک مرکزی امارات متحده عربی گام بعدی این پروژه خواهد بود و ممکن است چند ماه طول بکشد.
این استیبلکوین جدید که با پشتوانه کامل ذخایر نقدی امارات متحده عربی پشتیبانی خواهد شد، مطابق با استانداردهای ذخیره تتر عمل خواهد کرد تا «ثبات و اعتماد در ارزش آن» را تضمین کند، به گفته آردوینو در یک بیانیه مطبوعاتی.
انتظار میرود که این توکن جدید به سادهسازی تجارت بینالمللی و حوالهها، کاهش هزینههای تراکنش و ارائه پوششی در برابر نوسانات ارزی کمک کند. بانک مرکزی امارات پیش از این راه را برای تنظیم ارزهای دیجیتالی که به داراییهای واقعی متصل هستند، هموار کرده است. در ماه ژوئن، این بانک طرحی را برای نظارت و صدور مجوز بر ترتیبات استیبلکوینها، به ویژه آنهایی که با پشتوانه درهم امارات هستند، تصویب کرد.
در حالی که هنوز جزئیات این پروژه در حال نهاییشدن است، این گام بخشی از تلاشهای امارات برای تبدیل شدن به یک رهبر در فضای رمزارزها تحت برنامه تحول زیرساختهای مالی خود است.
در حال حاضر، استیبلکوینهایی که با پشتوانه درهم نیستند، تحت نظارت سازمان تنظیم داراییهای مجازی دبی (VARA) قرار دارند. اگرچه هنوز سوالاتی در مورد چگونگی تاثیر این چارچوب پیشنهادی بر ارائهدهندگان خدمات پرداخت موجود وجود دارد، این طرح مسیری واضح برای استیبلکوینهای تحت نظارت در امارات متحده عربی ایجاد میکند.
گسترش تتر به بازار امارات در حالی صورت میگیرد که این صادرکننده همچنان خدمات خود را فراتر از استیبلکوین USDT که بزرگترین استیبلکوین از نظر ارزش بازار و یکی از اجزای کلیدی اکوسیستم داراییهای دیجیتال است، گسترش میدهد.
این شرکت اخیرا USDT را بر روی بلاکچین Aptos راهاندازی کرده است تا کارمزدهای تراکنش را به «فقط کسری از یک پنی» کاهش دهد، به گفته این شرکت در بیانیهای که اوایل این هفته منتشر شد.
USDT تتر در چندین بلاکچین موجود است که در این میان، ترون با ۶۰.۷۳ میلیارد دلار در گردش خالص، پیشتاز است و پس از آن اتریوم با ۵۲.۵۹ میلیارد دلار قرار دارد.
پایان مطلب