شرکت پتروشیمی بوعلی سینا یکی از شرکتهای مهم و فعال در صنعت پتروشیمی ایران است که در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ماهشهر) در استان خوزستان قرار دارد. این شرکت زیرمجموعهای از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (PGPIC) است و فعالیت اصلی آن تولید محصولات آروماتیک است که از ترکیبات مهم در صنایع شیمیایی، نفت و گاز محسوب میشود.
محصولات این شرکت شامل بنزن، پارازایلن، اورتوزایلن و رافینیت است که در صنایع پاییندستی مختلف از جمله تولید پلاستیکها، لاستیکها، مواد شوینده و رنگها کاربرد دارند. از آنجا که مواد آروماتیک در تولید محصولات بسیار متنوعی نقش دارند، پتروشیمی بوعلی سینا در زنجیره تامین صنایع بسیاری سهم مهمی دارد.
پتروشیمی بوعلی سینا در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه سال ۱۴۰۳ مجموع درآمدهای شناساییشده خود را در سامانه کدال برابر با ۶ هزار و ۶۳۳ میلیارد تومان به اطلاع سهامداران رساند. "بوعلی" از ابتدای سال مالی تا انتهای مهرماه میزان درآمد تجمیعی که از عملکرد خود شناسایی کرد ۴۱ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان بود.
"بوعلی" از فروش محصولات خود در بازارهای داخلی و صادراتی کسب درآمد کرد. تمرکز این پتروشیمی بر فروش محصولات خود در بازار داخل کشور است که سهم ۶۱ درصدی از درآمدزایی را در اختیار داشت. میزان سرمایهای که "بوعلی" تا انتهای مهرماه به ثبت رساند یکهزار و ۴۳۵ میلیارد تومان بود. میزان درآمدی که پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه از خود بر جای گذاشت ۱۳ درصد بالاتر از میانگین درآمدی در ۶ ماه گذشته بود.
مهرماه، نقطه پایانی روند نزولی "بوعلی"
میزان درآمدی که پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه سال جاری از عملکرد خود اطلاعرسانی کرد نسبت به ماه گذشته شاهد رشد ۱۱ درصدی بود و همچنین در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته نیز افزایش درآمد ۱۸ درصدی را مشاهده کرد، همانطور که در نمودار فوق ملاحظه میکنید "بوعلی" تاکنون توانسته است میزان درآمدهای خود را بالاتر از عملکرد ماهانه سال گذشته نگه دارد و شاهد رشد ۴۷.۷۳ درصدی درآمد تجمیعی این پتروشیمی هستیم.
بر اساس نمودار فوق، پتروشیمی بوعلی سینا یک روند نزولی را فصل تابستان به همراه داشت و مهرماه نقطه پایانی این روند کاهشی بود. عملکرد درآمدزایی مهرماه این پتروشیمی را میتوان نقطه شروع دوباره روند رو به رشد شرکت دانست.
بیشترین میزان درآمدی که "بوعلی" از فروش محصولات در بازار داخل کشور به دست آورد مربوط به محصول «ریفرمیت» با ۲ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان بود و جایگاه بعدی پسازآن را نیز «برش سنگین (بازار صادراتی)» با یک هزار و ۱۰۱ میلیارد تومان در اختیار داشت.
رشد آهسته و پیوسته مقدار فروش "بوعلی"
مقدار فروش محصولات "بوعلی" در مهرماه سال جاری برابر با ۱۹۹ هزار و ۱۲۵ تن بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش ۱۰ درصدی را تجربه کرده است. بیشترین مقدار فروش "بوعلی" در مهرماه متعلق به فروش محصولات در بازار داخلی با ۱۱۲ هزار و ۶۵۴ تن بود.
پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه توانست ۸۶ هزار و ۴۷۱ تن از محصولات خود را در بازار صادراتی به فروش برساند که در این بازار نیز پرفروشترین محصول در اختیار «برش سنگین» بود.
پایان مطلب
برچسب ها : پتروشیمی بوعلی سینا بوعلی ریفرمیت برش سنگین صادراتی بورس نیوز فعالیت ماهانه