بورس پرس
1402/01/20
00:00
فعالیت ترنج و عملکرد صندوق ها بررسی شد/ عرضه اولیه میاره و دو استارت آپ دیگر

فعالیت مشاور سرمایه گذاری ترنج، نحوه عملکرد ۸ صندوق تحت مدیریت از ابتدای فعالیت تا کنون بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، رضا درخشان فر مدیرعامل مشاور سرمایه گذاری ترنج با بیان اینکه ترنج سال ۹۳ تاسیس شد و اسفند گذشته هشتمین صورت مالی را به مجمع برد در جمع خبرنگاران گفت: جامعه سهامداران خردی که از طریق ۸ صندوق سرمایه گذاری تحت مدیریت ترنج اقدام به سرمایه گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه می کنند بالغ بر ۹۰ هزار نفر است.


وی افزود: ترنج دارای ۱۰۰ سبد اختصاصی سرمایه گذاری بوده و عملیات بازارگردانی سهام ۲۳ شرکت را مدیریت می کند. علاوه بر این ترنج برای جامعه ای از استارت آپ ها و شرکت های حوزه فناوری در قالب سرمایه گذاری ونچر کپیتال، سرمایه جذب کرده است. همچنین فعالیت گسترده ای در زمینه مشاوره مدیریت مالی به شرکت ها شامل پذیرش در بازار سرمایه، ادغام و تملیک، خرید و فروش سهام بلوکی و ... ارائه می شود.


این مقام مسئول ادامه داد: ۸ صندوق سهامی سرو، صندوق با درآمد ثابت افران، صندوق بازارگردانی تاک، جسورانه سرو، مختلط زیتون، سهامی انار، با درآمد ثابت ترنج و فرا صندوق تمشک تحت مدیریت ترنج هستند.


نحوه عملکرد صندوق ها


علی هاشمی معاون سرمایه گذاری ترنج با ارائه گزارشی درباره عملکرد صندوق ها گفت: صندوق سرو و افران بزرگترین صندوق سهامی و درآمد ثابت ترنج بشمار می آیند. سرو با ۱.۵ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت متمرکز بر روی سهام بنیادی با سرمایه گذاری بلند مدت است که بازدهی آن در برابر ۴۳ درصدی شاخص، ۵۸ درصد طی سال گذشته بود.


وی افزود: افران دارای بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت است که می تواند از فرصت های آربیتراژی بازار استفاده کند و با خرید بیش از ۱.۵ هزار میلیارد سهام در ابزار مشتقه و اختیار فروش فعالیت کرده است. صندوق زیتون بزرگترین صندوق مختلط بازار سرمایه بوده که نسبت به صندوق تمشک ریسک کمتری دارد و باید بین ۴۰ تا ۶۰ درصد در سهام و ۴۰ تا ۶۰ درصد در درآمد ثابت باشد و در مقایسه با بازدهی ۴۳ درصدی شاخص، ۵۵ درصد بازدهی کسب کرد.


این مقام مسئول ادامه داد: صندوق انار بیشتر بر روی سرمایه گذاری در فرصت های کوچک تمرکز دارد و بازدهی ۶۵ درصدی را در برابر ۴۵ درصدی شاخص در سال گذشته کسب کرده است. صندوق تمشک ریسک کمتری از صندوق های سهامی دارد و حدود ۸۰ درصد سرمایه گذاری در صندوق های سهامی، ۵ درصد در صندوق های زعفران و ۱۵ درصد در صندوق های طلا صورت می گیرد.


هاشمی عنوان کرد: صندوق با درآمد ثابت ترنج ابزاری برای افرادی محسوب می شود که تمایل به دریافت سود ماهانه دارند. مزیت این صندوق نسبت به افران این است که افراد بدون کد بورسی می توانند صندوق های صدور و ابطالی را خریداری کنند. در سبدگردانی اختصاصی هم بر اساس نیاز مشتری با نقدینگی درشت سرمایه گذاری می شود.


فعالیت صندوق جسورانه سرو


علی حیدری مدیر بخش جسورانه نیز درخصوص فعالیت صندوق جسورانه سرو گفت: این صندوق سال ۹۹ با سرمایه ۱۶۰ میلیارد تومانی و با هدف سرمایه گذاری بر روی استارت آپ ها تاسیس شد. اواخر سال ۹۹ اولین سرمایه گذاری صندوق روی استارت آپ دکتر ساینا به عنوان مشاوره آنلاین پزشکی صورت گرفت.


وی افزود: سال ۱۴۰۰ دو سرمایه گذاری در مجموعه ولکس به عنوان پلتفرم صرافی رمز ارزها و مجموعه همراه خدمت به عنوان پلتفرم خرید و فروش خودرو صورت گرفت. در سال گذشته هم سه سرمایه گذاری در مجموعه فرادید در حوزه هوش مصنوعی، مجموعه چارگون به عنوان پلتفرم مشاوره نیروی انسانی و پلتفرم میاره در حوزه حمل و نقل بین شهری انجام شد.


حیدری از برنامه عرضه اولیه "میاره"، دکتر ساینا و ولکس در دو سال آینده خبر و ادامه داد: یا باید سرمایه گذار بزرگ تری پیدا کرد و با فروش سهام این شرکت ها بازدهی معقولی کسب کرد.


تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir


انتهای پیام



انتهای خبر

0
0