فراری قبل از شروع فصل ۲۰۲۳ فرمول یک، روابط خود را با حامی ارز دیجیتالی خود قطع کرد.
فراری از سال ۲۰۲۱، مشارکت خود را با شرکت ولاس (Velas) آغاز نمود. این مشارکت ۳۰ میلیون دلار در سال تعیین شد. هدف از این همکاری، افزایش تعامل طرفداران فراری از طریق توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) و سایر طرحهای مشترک عنوان شده بود.
حال، اسکودریا فراری، بخش مسابقهای خودروسازی لوکس فراری، به لیست رو به رشد تیمهای مسابقه فرمول یک پیوسته که به همکاری با حامیان ارزهای دیجیتال خود پایان میدهد.
فراری از قراردادهای همکاری چندساله خود با شرکت ولاس بلاکچین (Velas Blockchain) و غول تولید تراشه اسنپدراگون (Snapdragon) خارج شد که منجر به ضرر ۵۵ میلیون دلاری فراری، قبل از فصل ۲۰۲۳ مسابقات شد.
در نوامبر ۲۰۲۲، شرکت مرسدس بنز نیز پس از تعلیق شراکت خود با صرافی FTX به دلیل ورشکستگی این صرافی، ۱۵ میلیون دلار ضرر کرد. همکاری شرکت ردبول ریسینگ (Red Bull Racing) با بنیاد تزوس نیز به سرنوشتی مشابه دچار شد؛ زیرا گزارش شده که این شرکت بلاکچینی، به علت ناهماهنگی در استراتژیها تمایلی به تمدید قرارداد ندارد.
توتو ولف (Toto Wolff)، مدیر تیم و مدیرعامل تیم فرمول یک مرسدس-ای ام جی پتروناس، هشدار داد که سایر تیمها نیز ممکن است با وضعیتی مشابه روبهرو شوند. با این حال، رابطه بین فرمول یک و اکوسیستم کریپتو، فراتر از یک مشارکت است. در اکتبر ۲۰۲۲، فرمول یک، علامت تجاری خود را با عنوان «F۱» در دنیای کریپتو ثبت کرد تا نقشههای خود برای ایجاد یک بازار آنلاین برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال، متا توکنها، کلکسیونهای دیجیتالی و NFTها را اجرایی کند.
در میان بازار نزولی ارزهای دیجیتال، پروژههای مبتنی بر وب ۳، برای تقویت تعامل بین طرفداران و لیگهای ورزشی، پیشرو شدهاند. در گزارش Deloitte با عنوان «چشمانداز صنعت ورزش در سال ۲۰۲۲» آمده است که ادغام دنیای واقعی و دیجیتال در ورزش، با رشد بازارهای NFT و فناوریهای فراگیر، شتاب بسیاری گرفته است. طبق گزارشها، فقدان پلتفرمهایی با رابط کاربری آسان، بزرگترین چالش در این حوزه است.