بورس۲۴
1404/01/26
10:33
مدیرعامل «وغدیر»: توسط «وکغدیر»، حضور خود در پروژه‌های کلان صنعتی و معدنی را تقویت می کنیم

سید مجید هدایت، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر، با سید ابوتراب فاضل و مدیران شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر دیدار کرد.

بورس۲۴ : سید مجید هدایت، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر، با سید ابوتراب فاضل و مدیران شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر دیدار کرد.


هدایت با اشاره به دستاوردهای گروه سرمایه‌گذاری غدیر در سال گذشته، بر اهمیت استراتژی‌های نوین در بخش‌های معدن، فولاد و انرژی تاکید کرد و گفت: در شرایط اقتصادی فعلی و با توجه به نوسانات بازارهای جهانی، گروه سرمایه‌گذاری غدیر همواره در پی بهره‌برداری بهینه از منابع معدنی کشور و استفاده از فناوری‌های پیشرفته برای توسعه صنایع داخلی است. وی خاطرنشان ساخت: موفقیت‌های اخیر این گروه در بورس و ارتقای جایگاه آن در بازارهای جهانی، گواهی بر پیگیری سیاست‌های مدون و استراتژیک است که بر ایجاد ارزش افزوده پایدار و رشد اقتصادی متمرکز است.


مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر افزود: در سال جدید، گروه سرمایه‌گذاری غدیر با تقویت حضور خود در پروژه‌های کلان صنعتی و معدنی، در عمل به شعار سال۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» به دنبال توسعه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری برای تولید و گسترش همکاری های ملی و فراملی به منظور توسعه سرمایه‌گذاری از طریق شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر به‌عنوان بازوی اصلی ما در این بخش، باید در جهت تحقق اهداف گروه با همکاری مستمر و برنامه‌ریزی دقیق گام بردارد.


گفتنی است در این دیدار، گزارشی جامع از وضعیت پروژه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای آینده ارائه شد و به عملکرد مثبت این شرکت در زمینه تولید فلزات اساسی، به‌ویژه فولاد و آلومینیوم، از تلاش‌های گروه برای به‌روز رسانی فرآیندها و افزایش بهره‌وری در سطح جهانی اشاره شد.


انتهای خبر

0
0