بورس۲۴
1404/09/05
19:37
افت فروش «دکوثر» در آبان ماه

به گزارش کدال نگر بورس ۲۴ ، شرکت داروسازی کوثر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «دکوثر» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به آبان ۱۴۰۴ را منتشر کرد.

به گزارش کدال نگر بورس۲۴ ، شرکت داروسازی کوثر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «دکوثر» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به آبان ۱۴۰۴ را منتشر کرد.


بر اساس این گزارش شرکت داروسازی کوثر در ۸ ماهه منتهی به آبان ۱۴۰۴ از فروش محصولات و خدمات خود ۷۷۹ میلیارد تومان درآمد کسب نمود.


این در حالیست که درآمد ۸ ماهه این شرکت در سال گذشته ۱۰۷۸ میلیارد تومان بود. بررسی ها نشان می دهد درآمد این شرکت در ۸ ماهه در مقایسه با سال قبل حدود ۲۸ درصد کاهش داشته است.


گفتنی است درآمد این شرکت در آبان ماه سال گذشته ۱۵۹ میلیارد تومان بود که با حدود ۵۸ درصد کاهش به ۶۶ میلیارد تومان رسید.


لازم به ذکر است بیشترین درآمد آبان ماه این شرکت با سرمایه ثبت شده حدود ۳۴۰ میلیارد تومانی مربوط به قرص به مبلغ ۵۶ میلیارد تومان می باشد.


د
انتهای خبر

0
0