به گزارش کدال نگر بورس۲۴ ، شرکت لوله و ماشین سازی ایران که با نماد فلوله و در گروه فلزات اساسی طبقه بندی می شود هم اکنون گزارش آبان ماه خود را منتشر کرد.
باتوجه به اینکه سال مالی فلوله پایان اسفند می باشد لذا در این گزارش علاوه بر عملکرد آبان ماه به عملکرد ۸ ماه گذشته نیز پرداخته می شود. مطابق این گزارش فلوله در ۸ ماه منتهی به آبان ماه سال جاری ۲۱۵۵ میلیارد تومان درآمد محقق کرده است. این شرکت در دوره مشابه سال قبل موفق به ثبت ۱۴۷۶ میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش شده بود. مقایسه درآمد شرکت در دو سال اخیر نشان دهنده رشد ۴۶ درصدی درآمد سال جاری می باشد.
لازم به ذکر است که از مبلغ گفته شده برای درآمد سال جاری( ۲۱۵۵ میلیارد تومان)، ۳۹۷ میلیارد تومان آن در آبان ماه محقق گشته است.
دیگ شوفاژ، لوله های نشکن، سایر محصولات چدنی عمده تولیدات این شرکت را تشکیل می دهد. بیشترین تولید شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان آبان مربوط به لوله های نشکن با حدود ۲۴ تن از آن تولید شده است.
فلوله هم فروش صادراتی و هم فروش داخلی دارد. ضمنا مجموع فروش داخلی آبان ماه شرکت که ۲۶۸ میلیارد تومان است که بیشترین فروش مربوط به لوله های نشکن با مبلغ ۲۴۲ میلیارد تومان می باشد. در ارتباط با فروش صادراتی آبان ماه شرکت باید اضافه کرد که از مجموع ۱۲۸ میلیارد تومان فروش صادراتی، ۱۲۰ میلیارد تومان بابت صادرات لوله های نشکن است.

