بورس۲۴
1404/06/16
11:01
افزایش سرمایه «خفنر» تصویب شد

امروز مجمع عمومی فوق ‌العاده شرکت فنر سازی خاور با حضور حداکثر سهامداران برگزار شد.

بورس۲۴ : امروز مجمع عمومی فوق ‌العاده شرکت فنر سازی خاور با حضور حداکثر سهامداران برگزار شد.


مدیر عامل شرکت، ایرج میرزایی گفت : شرکت در نظر دارد ، سرمایه خود را از ۴.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال به ۸.۹۳۴.۵۹۹ میلیون ریال معادل (۱۲۳.۴ درصد) معادل (۴.۹۳۴.۵۹۹ میلیون ریال) از محل مازاد تجدید ارزیابی ها (صرفا زمین) افزایش دهد.


اهداف این افزایش سرمایه ، اصلاح ساختار مالی در اجرای مفاد ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و جلوگیری از خروج وجه نقد از شرکت است.


*در انتها گفته شد ، ۵ پروژه شرکت که سال گذشته تعریف شده بود در حال بهره برداری و رو به اتمام است . سه پرویه عمرانی شرکت به بهره برداری تقریبا رسیده و دو پروژه توسعه محصول در جهت تکمیل سبد محصولی شرکت نیز به مراحل نهایی رسیده اند و با موفقیت انجام شده است .


*برای افزایش ظرفیت تولید، خرید خط جدید پارابولیک ،خط ۲ را در دستور کار قرار داریم و ۹۰ درصد پیشرفت این پروژه داشته است .


*پروژه خرید دستگاه منیپولاتور برای افزایش بهره ‌وری تولیدات، پیشرفت ۸۰ درصدی داشته است.


در انتها، افزایش سرمایه ۱۲۳.۴ درصدی شرکت به تصویب سهامداران رسید.


انتهای خبر

0
0