بورس۲۴ : مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری کوثر با حضور ۸۳ درصد سهام داران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار بورس۲۴ ، مجمع سرمایه گذاری کوثر ۱۳۳۰ریال سود تقسیم کرد.
اعضای هیئت رئیسه:
حمیدرضا جعفری بهعنوان رئیس مجمع
صدیقه شیروانی باقری شادان بهعنوان ناظرمجمع
عبدالرحمان کوچکی بهعنوان ناظرمجمع
ابراهیم غلامی بهعنوان منشی مجمع
ابراهیم غلامی مدیر عامل شرکت گفت:در طی سال گذشته درآمدهای عملیاتی نسبت به سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱،۴۴۰،۰۳۳ میلیون ریال و نسبت به سال ۹۹ مبلغ ۴،۱۳۸٬۵۸۱ میلیون ریال افزایش داشت .
وی افزود: سود خالص نسبت به سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۶۵۲،۲۱۷ میلیون ریال و نسبت به سال ۹۹ مبلغ ۳،۲۸۱۶۸۰ میلیون ریال افزایش قابل توجه داشته که دلیل اصلی این افزایش مربوط به افزایش سود عملیاتی شرکتهای مرغ اجداد زربال کشت و صنعت شریف ،آباد مرغک و مرغ مادر دیزباد بود.
وی گفت: افزایش سرمایهگذاری در بخش کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون و استفاده از فناوری و ماشین آلات نوین، رقابتی کردن محصولات، ایجاد ارتباط مستمر و تعریف شده میان مراکز فنی، افزایش کیفیت محصولات و امنیت غذایی و راهاندازی شهرکهای کشاورزی از فرصتهای هلدینگ است.
وی گفت: فرآیند تامین نهادهها بهعنوان مهمترین عامل قیمت تمام شده با نرخ ارز است، بر همین اساس شرکتهای گروه معاملاتی را به ارز انجام میدهند که درنتیجه در معرض آسیب پذیری از نوسانات نرخ ارز قرار دارد.
غلامی گفت: ماشین آلات ناکارآمد و محدوده محصولات کم برخی از نقاط ضعف زکوثر است که شرکت در نظر دارد با استفاده از تسهیلات کم بهره نوسازی ماشین آلات را در دستور کار قرار دهد.
وی با بیان اینکه بخش عمدهای از مواد اولیه مورد نیاز شرکت یعنی سه نهاده اصلی ذرت دانهای، جو دانهای و کنجاله سویا است در خصوص تامین این مواد اولیه گفت: به طور کلی مواد اولیه شرکت از سامانه جهاد کشاورزی یا همان سامانه بازارگاه تامین میشوند، البته ذرت علوفهای مورد نیاز باتوجه به اراضی موجود تا حد امکان از طریق کشت داخل و مابقی عمدتا از کشاورزان خریداری میشود.
به گفته وی، باتوجه به وجود شرکتهای پشتیبان مانند شیمی دارو کوثر و خوراک دام پارس بخشهایی از خوراک مورد نیاز و مکملها و ویتامینها از این محل تامین میشود.
برنامه های توسعه کسب و کار شرکت
وی با اشاره به برنامه های توسعه شرکت گفت: پروژههای ۵ هکتاری مکانیزاسیون اسلام آباد غرب، ۴.۶ هکتاری هلیلان، فاز ۲ سوله گامیشداری و راهاندازی کشتارگاه آلشرود برای توسعه کسب و کار در دستور کار هستند.
غلامی گفت: در طی سالهای اخیر هیچ طرح سرمایهای که از محل آن شرکتهای گروه اقدام به افزایش سرمایه کرده باشند ، وجود نداشته ، در حال حاضر هم برنامهای برای افزایش سرمایه از این محل نداریم، از سویی، در سرمایهگذاریهایی که ریسک بالایی دارند ،ورود نمیکنیم.
سه عرضه در راه است
وی با اشاره به عرضه سه شرکت در بورس گفت: ورود سه شرکت تابعه اجداد زربال، دیزباد و مرغک تا پایان سال به بازار سرمایه در دستور کار است. برنامه این است اجداد زربال تا پایان این ماه یا اواسط ماه آینده وارد بازار سرمایه شود.
وی با اشاره به مهمترین برنامه های شرکت گفت: برنامهریزی برای تکمیل زنجیرههای تولید، توزیع و فروش در سطح گروه، تکمیل طرحهای توسعهای در دست اجرا و بهرهبرداری از پروژههای مذکور، پیگیری وصول مطالبات سودهای دریافتنی از شرکتهای سرمایه پذیر و سرمایهگذاری در طرحهای صنعتی، تولیدی و کشاورزی برخی از برنامههای آتی زکوثر است.
شیمی دارو سودده است
به گفته وی، در راستای مولد سازی مجموعه ها، شرکت شیمی دارو از زیان خارج و به سوددهی رسیده است.
تجدید ارزیابی داریم
وی در خصوص افزایش سرمایه زکوثر گفت: افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سرمایهگذاریهای انجام شده در دست اقدام است ، که پس از ارائه گزارشات ۶ ماهه پیگیری و اطلاع رسانی میشود.
وی در مورد زمین احمد آباد گفت: این زمین در معاونت مولدسازی در حال بررسی است و تصمیمات متناسب با سود سهامداران اتخاذ میشود.
از آرد نشاسته یاسوج خارج می شویم
مدیر عامل شرکت با اشاره به اینکه باید از مجموعه های زیان ده خارج شویم گفت: احیا کارخانه آرد نشاسته یاسوج سرمایهگذاری زیادی میخواهد و به نفع سهامداران نیست به همین دلیل واگذاری آن از سال ۱۴۰۰ شروع شده و بعد از وقفهای مجدد در سال جاری در دست اقدام قرار گرفته است.
وی درمورد تجدید ارزیابی شرکت خوراک دام پارس هم گفت: براساس استاندارد حسابداری باید دو روش تجدید ارزیابی و بهای تمام شده انتخاب شود و باتوجه به اینکه روش خوراک دام پارس از ابتدا بهای تمام شده بود تجدید ارزیابی نخواهد داشت مگر اینکه روش را تغییر دهد.
مصوبات مجمع
شرکت ۱۳۳۰ ریال سود تقسیم کرد. روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار انتخاب شد.