بورس۲۴
1404/02/29
11:19
مجمع «دشیمی» ۹۵۵ ریال سود تقسیم کرد

امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیمی دارویی داروپخش با حضور بیش از ۷۳ درصد سهامداران برگزار شد.

بورس۲۴ : امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیمی دارویی داروپخش با حضور بیش از ۷۳ درصد سهامداران برگزار شد.


در پایان مجمع امروز شیمی دارویی داروپخش و با رای سهامداران دشیمی به ازای هر سهم ۹۵۵ ریال سود تعلق گرفت.


مهم ترین موارد مطرح شده در این مجمع به شرح زیر است:


* سرمایه کنونی این شرکت ۹۰ میلیارد تومان است .


*افزایش سرمایه معادل ۲ همتی به میزان ۲۱۸۳ درصدی در دستور کار قرار دارد .


*ورود به تولید داروهای حوزه مواد موصره دامی و گیاهی جزو اهداف دشیمی است.


*این کارخانه ۱۱ دسته دارویی مواد موثره تولید می کند.


برنامه‌های شرکت شیمی دارویی داروپخش در سال آتی


۱. توسعه محصولات و خطوط تولید


تولید محصولات جدید: تمرکز بر تولید محصولات جدید در حوزه‌های انسانی، دامی، آرایشی و بهداشتی و فرم‌های بلاک.


تجاری‌سازی محصولات: تجاری‌سازی محصولات جدید با هدف افزایش سهم بازار.


۲. تحقیق، توسعه و بهبود کیفیت


تحقیق و توسعه سیستماتیک: توجه ویژه به تحقیق و توسعه، پاسخ به نیازهای بازار با تولید محصولات ارزش افزوده بالا.


استانداردسازی خطوط تولید: پیاده‌سازی خطوط تولید با رویکرد GMP و هدف اخذ گواهینامه‌های معتبر بین‌المللی ( CEP ).


ارتقاء سیستم کیفی: توسعه سیستم فعال مدیریت کیفیت و تضمین تامین و ارتقاء کیفیت خرید.


۳. بهبود سرمایه‌های انسانی و مالی


توسعه سرمایه انسانی: افزایش مهارت‌ها و توانمندی منابع انسانی.


ارتقاء بهره‌وری مالی: استفاده از روش‌های نوین سرمایه‌گذاری مالی و بهره‌گیری از منابع مالی متنوع.


۴. صادرات و توسعه بازار


گسترش صادرات: توسعه صادرات محصولات به بازارهای جدید و افزایش سهم صادراتی.


برندسازی بین‌المللی: حرکت به سوی برندینگ بین‌المللی محصولات.


۵. بهبود فرآیندها و بهره‌وری تولید


بهینه‌سازی فرآیند تولید: ارتقاء بهره‌وری خطوط تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تولیدی.


ارتقاء ایمنی و کاهش ضایعات: استفاده از سیستم‌های نوین جهت کاهش ضایعات و بهبود ایمنی محیط کاری.


۶. موفقیت در مناقصات


برنده‌شدن در مناقصات: پیگیری فعال جهت موفقیت در مناقصات داخلی و خارجی.


۷. بهینه‌سازی فروش


توسعه ساختار فروش: بهبود ساختار بازاریابی و فروش با رویکرد افزایش فروش محصولات و تحقق سودآوری بالا.


*شرکت شیمی دارویی داروپخش در سال مالی گذشته با افزایش قابل توجه فروش، کنترل موثر هزینه‌های تولید، رشد سود ناخالص و سود خالص، توانسته است عملکردی مثبت و رو به رشد از خود نشان دهد.


*سود عملیاتی شرکت به ۲,۳۲۹,۰۳۹ میلیون ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه قبل افزایشی بوده است.


*سود خالص دشیمی (پس از کسر مالیات) نیز ۱,۸۴۴,۶۸۴ میلیون ریال شد که این رقم نسبت به سال گذشته رشد یافته و نشان‌دهنده عملکرد مطلوب شرکت در مدیریت منابع و افزایش درآمدهاست.


*سود ناخالص نیز در سال گذشته ۳,۲۵۰,۳۰۵ میلیون ریال گزارش شد.


*هزینه‌های شرکت در سال گذشته به خوبی کنترل شد و بهای تمام‌شده کالای فروش رفته مبلغ ۱۳,۸۵۹,۷۷۳ میلیون ریال ثبت شده که نسبت به رشد فروش و درآمد، رشد کمتری داشت.


*مبلغ فروش خالص شرکت در سال مالی گذشته برابر با ۱۷,۱۷۱,۸۵۰ میلیون ریال بود.


*دشیمی خواهان است تا مقدار تولید را به ۶۰۰ تن برساند.


*این شرکت دو پروژه در سایت کرمانشاه دارد که ۸۰ تن به ظرفیت مواد موثره اضافه می کند.


*شرکت شیمی دارویی داروپخش با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های دانش‌بنیان، همکاری با شرکت‌های نوآور داخلی و جذب منابع مالی از صندوق نوآوری، توانسته است جایگاه خود را در حوزه محصولات فناورانه و فرایندهای مدرن تولیدی تقویت کند.


*در سال گذشته دشیمی توانسته ۳۶ محصول جدید را به عنوان محصولات دانش‌بنیان ثبت و گروه‌بندی کند که این امر نشان از تمرکز ویژه بر نوآوری، توسعه علمی و ارتقاء سطح فناوری محصولات دارد.


*شرکت داروپخش موفق به اخذ تسهیلات مالی به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع صندوق نوآوری و شکوفایی شده است. این پشتیبانی مالی نقش پررنگی در پیشبرد طرح‌های فناورانه و تسریع رشد محصولات دانش‌بنیان شرکت داشت.


*شرکت داروپخش با حضور فعال در بدنه شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین همکاری و مشارکت با این شرکت‌ها، زنجیره تولید و عرضه محصولات را با فناوری‌های روز بهبود بخشید.


*همچنین با افزودن ۹ محصول جدید به لیست محصولات دانش‌بنیان، سبد محصولات خود را متنوع‌تر و به‌روزتر کرد.


*در این سال، دشیمی معادل ۳ پروژه تحقیقاتی جدید را آغاز و به مرحله اجرا رسانده که هدف آن‌ها توسعه دانش فنی و ارتقاء توان رقابتی شرکت در بازارهای داخلی و خارجی است.


* یاد آور می شود؛ افزایش سرمایه در مراحل ثبت در سازمان بورس قرار دارد.


انتهای خبر

0
0