کانال کدال
1400/03/03
21:17
‍ 🗂 برگزیده گزارش تحلیلی-تفسیری و تفسیر نسبت دوپنت 📊 نماد: غکورش (صنعت غذایی کورش) #عرضه_اولیه معرفی شرکت: صنعت غذایی کورش از شرکتهای زیرمجموعه...

🗂 برگزیده گزارش تحلیلی-تفسیری و تفسیر نسبت دوپنت



📊 نماد: غکورش (صنعت غذایی کورش) #عرضه_اولیه



معرفی شرکت: صنعت غذایی کورش از شرکتهای زیرمجموعه گروه صنعتی گلرنگ می باشد که در سال ۱۳۸۰ با نام کشت و صنعت گلبرگ بهاران با هدف توسعه کسب و کار و ورود به حوزه صنایع غذایی آغاز به کار کرد. از بدو تاسیس شرکت، تولید محصولات متنوعی چون انواع روغن‌های خوراکی، دانه زیتون، روغن زیتون، رب گوجه‌فرنگی، تن‌ماهی، کنسروجات، انواع مربا، ترشی و... با برندهای اویلا، فامیلا و کیمبال در برنامه کار قرار گرفت. در شروع کار، تولید محصولات با رویکرد بهره گیری از ظرفیت خالی کارخانجات کشور، به صورت برون سپاری آغاز شد. اولین کارخانه خود را در سال۱۳۹۲ در شهرک صنعتی حیدریه در استان قزوین خریداری و راه اندازی کرد و یک سال بعد پروژه احداث کارخانه صنعت غذایی کورش در شهرک صنعتی اشتهارد آغاز شد. در حال حاضر تولیدات شرکت در دو کارخانه اشتهارد و تاکستان صورت می پذیرد. همچنین با هدف تکمیل زنجیره تامین و اهداف کیفی و اقتصادی دیگر، مخازن ذخیره روغن شرکت صنعت غذایی کورش به ظرفیت ۳۶۰۰۰ تن در بند امام خمینی(ره) در سال ۹۵ افتتاح گردید.



✳️ طرح های توسعه:



❇️ ترکیب درآمدی شرکت:


🔹درآمدهای عملیاتی شرکت در دوره ۹ ماهه منتهی به آذر ۹۹ مبلغ ۳۲۹۸ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰٪ افزایش داشته است.


🔹 تمامی درامد شرکت فروش داخلی بوده است.


پ.ن: روند ۵ ساله درآمد عملیاتی شرکت در نمودار رسم شده است.



⭕️بهای تمام شده درامد عملیاتی:


🔸این شرکت در ۹ ماهه منتهی به آذر ۹۹ مبلغ ۲۴۴۳ میلیارد تومان هزینه پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰٪ افزایش پیدا کرده است.


پ.ن: روند ۵ ساله بهای تمام شده درآمد های عملیاتی شرکت در نمودار رسم شده است.



💳 هزینه های مالی: هزینه مالی شرکت در ۹ ماهه منتهی به آذر ۹۹ مبلغ ۱۱۸ میلیارد تومان بوده است که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۱۱٪ افزایش داشته است


پ.ن: روند ۵ ساله هزینه های مالی شرکت در نمودار رسم شده است.



⭕️تفسیر روش دوپونت برای بازده حقوق صاحبان سهام شرکت


بازده حقوق صاحبان سهام شرکت ( ROE) معیار سنجش عملکرد مدیریت در سودآوری است .میزان بازده حقوق صاحبان سهام در سال ۹۹ برابر ۱۱۱٪ درصد می باشد در حالی که در سال ۹۸ برابر ۱۱۵٪ بوده است. نسبت ROE تحت تاثیر سه عامل به شرح زیر قرار دارد:



۱️⃣نسبت گردش دارایی ها: این نسبت نشان دهنده کارایی شرکت در استفاده از دارایی ها جهت ایجاد سود است. نسبت گردش دارایی ها در طی سال های ۹۵ تا ۹۹ افزایش داشته است. این نسبت در سال ۹۸ برابر ۲.۵۰ بوده و در سال ۹۹ برابر ۱.۹۲ بوده است.



۲️⃣اهرم مالی: اهرم مالی که با نسبت مالکانه سنجیده می شود ، حاصل دارایی بر حقوق صاحبان سهام است. نسبت اهرم مالی در سال ۹۹ عدد ۲.۴۹ نشان می دهد و در سال ۹۸ برابر ۳.۹۵ بوده است و نشان دهنده کاهش در این بخش است.



۳️⃣نسبت حاشیه سود(خالص): درصدی از درامدهای شرکت که تبدیل به سود شده است. (با احتساب فعالیت های اصلی و سرمایه گذاری های شرکت) هر چه این نسبت بالاتر باشد مطلوب تر است.


این نسبت از ۱۳٪ به ۲۲٪ افزایش پیدا کرده است



همانطور که از مطالب فوق استنتاج می شود عامل تاثیر گذار بر کاهش ROE کاهش گردش دارایی ها، کاهش اهرم مالی و افزایش حاشیه سود خالص می باشد.


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #غکورش #عرضه_اولیه ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ کانال کدال⬇️⬇️ 📎:

انتهای خبر

0
0