بورس۲۴ : شنفت خرداد ۱۴۰۳ را با فروش ۳۴ میلیون لیتر/کیلوگرم روغن و کسب تقریبا ۱.۲ هزار میلیارد تومان درآمد به پایان رسانده و توانسته ارزش تجمیعی درآمدهای فصل بهار را به حوالی ۳.۵ هزار میلیارد تومان برساند؛ رقمی که در قیاس با دوره مشابه رشد ۷۳۲ میلیارد تومانی را نشان می دهد.
در بهار ۱۴۰۳ آمار مربوط به حجم فروش شرکت روند مثبتی را در قیاس با بهار ۱۴۰۲ ثبت کرده؛ بدین صورت که تقریبا ۱۰۲ میلیون لیتر/کیلوگرم محصول در فصل بهار روانه بازار های هدف داخلی و صادراتی کرده، در حالیکه در بهار ۱۴۰۲ این عدد برابر با ۹۳.۵ میلیون لیتر/کیلوگرم بوده، فلذا شاهد رشد ۸.۲ میلیونی حجم فروش بیزینس هستیم.
در بودجه عملیاتی دوره ۱۴۰۳ رقم درآمدی ۱۴.۶ هزار میلیاردی را تارگت کرده، رقمی که برای تحقق آن باید هر ماه به طور میانگین ۱.۲ همت درآمد وارد بیزینس شود. در سه ماهه بهار با کسب ۳.۵ هزار میلیارد تومان درآمد، تقریبا ۲۴٪ از این بودجه کاور شده است.
در دوره ۱۴۰۲ سرفصل وجوه نقد عملیاتی بیزینس در سطح ۲.۷ هزار میلیارد تومان گزارش شده که خب! خبر خوبی برای سهامداران است، چرا که با افزایش حجم نقدینگی در دسترس تیم مدیریتی، قدرت مانور بر طرح های توسعه ای و بهبود درآمدی و سودسازی بیشتر می شود.
در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۲ مجموعا ۴۶۵ میلیارد تومان از منابع مالی را به سمت دارایی های ثابت هدایت کرده؛ رقمی که در قیاس با دوره مشابه جامپ ۳.۲ برابری را نشان می دهد. این اقدام تیم مدیریتی نه تنها ثبات درآمدهای عملیاتی بیزینس را تضمین کرده، بلکه در گذر رمان، مارجین های سودآوری شرکت را نیز بهبود می بخشد.
اخیرا اطلاعیه دریافت مجوز افزایش نرخ روغن های موتور از ۴۵ به ۵۷ هزار تومان را روانه کدال کرده است؛ رویدادی که تاثیر مضاعفی بر درآمد و سودسازی بیزینس داشته و موتور محرکی برای شرکت در پوشش بودجه دوره ۱۴۰۳ خواهد بود.
از بعد تکنیکال، به خوبی به کف کانال میان مدتی واکنش نشان داده و در حال حرکت به سمت سقف ۷۰۰ تومان است.
در صورت شکست کانال و حرکت به سمت سقف قیمتی، تارگت بعدی سهم عدد ۸۰۰ تومان خواهد بود که علاوه بر مقاومت روانی، نوعی مقاومت تکنیکالی نیز است، چرا که در گذشته یک بار از این منطقه به سمت پایین ریجکت شده است.