ایبنا
1402/05/10
16:01
اینوتکنیک، تکمیل پازل نوآوری، سیاست گذاری و تنظیم گری رگولاتوری است

اینوتکنیک قرار است به شکل سلسله رویدادی مستمر برای حل موضوعات صنعت بانکداری در حوزه تنظیم گری، سیاست‌گذاری و نظارت برگزار شود.

به گزارش ایبنا ، دکتر علی عبدالهی، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، درباره اهداف و شکل برگزاری رویداد اینوتکنیک گفت: نیاز‌های گسترده رگولاتور به استفاده از فناوری در زمینه تنظیم‌گری از یک سو و کاربرد‌های فراوان فناوری هوش مصنوعی در حوزه تنظیم‌گری فناورانه و نظارت هوشمند از سوی دیگر؛ شرکت ملی انفورماتیک را بر آن داشت تا در راستای مسئولیت‌های حاکمیتی خود اولین دوره از رویداد اینوتکنیک را ترتیب دهد.



وی افزود: انتخاب موضوع هوش مصنوعی برای نخستین دوره از اینوتکنیک، این هدف را دنبال می‌کند که زمینه لازم برای تعاملات موثر و منسجم میان بانک مرکزی به‌عنوان رگولاتور پولی کشور، بانک‌ها و ارائه‌دهندگان محصولات و خدمات فناورانه به‌منظور ایجاد بستر لازم برای شکل‌گیری رگولاتوری فناورانه، فراهم شود.



ایشان تصریح کرد: با توجه به اینکه دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت امسال با موضوع بانکداری هوشمند تدارک دیده شده، تم اینوتکنیک را نیز در نخستین دوره آن بر مبنای هوش مصنوعی انتخاب کردیم تا ضمن استفاده از ظرفیت نخبگان و متخصصان بیرونی، نتایج و دستاورد‌های این رویداد مبتنی بر نوآوری باز، در همایش نظام‌های پرداخت نیز مورد بهره برداری و ارائه قرار گیرد. بر این اساس بنا داریم تا دستاورد‌ها و پیشنهادات عملی حاصل در اینوتکنیک را برای حل و فصل نظام مسائل بانکداری در قالب سخنرانی علمی یا پنل تخصصی در دهمین همایش بانکداری و نظام‌های پرداخت در اختیار صنعت بانکی و پرداخت کشور قرار دهیم.



مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با تاکید بر اینکه اینوتکنیک در راستای اهداف بانک مرکزی و همایش نظام‌های پرداخت معرفی می‌شود، تاکید کرد: این رویداد قرار نیست در قالب همایش یا نمایشگاه برگزار شود، بلکه همراستا با سایر فعالیت‌های گروه ملی انفورماتیک می‌تواند به عنوان مکمل فعالیت‌های سندباکس به صورت مستمر ادامه یابد و کارکرد آن استفاده از رویکرد نوآوری‌های باز در حل چالش‌هایی است که شبکه بانکی در حوزه وظایف خود با آن مواجه است.



عبدالهی در پایان تصریح کرد: در سال‌های اخیر همکاری خوبی میان شرکت ملی انفورماتیک و بانک مرکزی برای ارتقای فناوری در شبکه بانکی انجام شده است و در ادامه این مسیر تصمیم به برگزاری سلسله رویداد‌های اینوتکنیک گرفته شد که در هر دوره آن، یک موضوع اصلی فناوری نوین انتخاب میشود تا علاوه بر قابلیت حل چالش‌های شبکه بانکی، به نوآوری در رگولاتوری کمک کند. همچنین در هر دوره از رویداد، مجموعه‌های از چالش‌ها و همراستا با موضوع رویداد، برگزیده و در قالب‌های مختلف به‌ویژه از طریق برگزاری مسابقه چالش معکوس، با مخاطبان به اشتراک گذاشته خواهد شد.

انتهای خبر

0
0