به گزارش کدال نگر بورس۲۴ ، شرکت نوش مازندران که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «غنوش» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به آبان ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت نوش مازندران در ۸ ماهه منتهی به آبان ۱۴۰۴ از فروش محصولات و خدمات خود ۱۲۵ میلیارد تومان درآمد کسب نمود.
این در حالیست که درآمد ۸ ماهه این شرکت در سال گذشته ۹۳ میلیارد تومان بود. بررسی ها نشان می دهد درآمد این شرکت در ۸ ماهه در مقایسه با سال قبل حدود ۳۴ درصد افزایش داشته است.
گفتنی است درآمد این شرکت در آبان ماه سال گذشته ۲ میلیارد تومان بود که با حدود ۷۵۰ درصد افزایش به ۱۷ میلیارد تومان رسید.
لازم به ذکر است بیشترین درآمد آبان ماه این شرکت با سرمایه ثبت شده حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی مربوط به کنسانتره مرکبات به مبلغ ۸ میلیارد تومان می باشد.

