سنا
1404/08/13
09:59
لاستیک‌سازان خواستار افزایش سود به حداقل سطح ۱۵ درصدی هستند

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران، اعلام کرد: تولیدکنندگان تایر به دلیل رشد هزینه‌های تولید و کاهش حاشیه سود، خواستار افزایش قیمت در این صنعت به منظور دستیابی به سطح حداقلی سود ۱۵ درصدی هستند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، «مصطفی تنها» پیش‌تر اشاره کرده بود که با وجود چالش‌های اقتصادی و محدودیت‌های متعدد، تولید تایر در نیمه نخست سال جاری از نظر تعداد حلقه یک درصد و از نظر وزن ۳ درصد رشد داشته است.


سخنگوی انجمن تایر در گفت‌وگو با «سنا» توضیح داد افزایش قیمت مواد اولیه، انرژی و هزینه‌های نگهداری خطوط تولید موجب کاهش محسوس سودآوری شرکت‌های تولیدکننده تایر شده است.


تنها تاکید کرد: «صنعت تایر برای حفظ تداوم تولید و دستیابی به سود منطقی، نیازمند اصلاح قیمت‌ها و رسیدن به حداقل سود که ۱۵ درصد است. از این‌رو، انجمن تایر درخواست افزایش قیمت لاستیک برای دستیابی به این میزان سود را ارائه کرده است.»


او افزود: درخواست رسمی انجمن تایر برای بازنگری در قیمت‌ها به نهادهای تصمیم‌گیر ارسال شده و در حال پیگیری است.


اعظم گلبری

انتهای خبر

0
0