بورس۲۴
1403/12/01
17:27
اوپک پلاس احتمالا افزایش تولید را به تعویق می‌اندازد

موسسه گلدمن ساکس اعلام کرده است که اوپک پلاس احتمالا برنامه افزایش تدریجی تولید نفت خود را که قرار بود از آوریل تا جولای انجام شود، به تعویق می‌اندازد. این تصمیم در راستای مدیریت بهتر عرضه و تقاضا و جلوگیری از افت ناگهانی قیمت نفت در بازارهای جهانی اتخاذ می‌شود.

بورس۲۴ : موسسه گلدمن ساکس اعلام کرده است که اوپک پلاس احتمالا برنامه افزایش تدریجی تولید نفت خود را که قرار بود از آوریل تا جولای انجام شود، به تعویق می‌اندازد. این تصمیم در راستای مدیریت بهتر عرضه و تقاضا و جلوگیری از افت ناگهانی قیمت نفت در بازارهای جهانی اتخاذ می‌شود.


همچنین، گلدمن ساکس تاکید کرده است که حتی در صورت توافق بالقوه صلح میان اوکراین و روسیه و کاهش برخی تحریم‌ها، افزایش جریان نفت روسیه به بازارهای بین‌المللی بسیار بعید خواهد بود. این تحلیل بر این اساس است که زیرساخت‌ها و شرایط اقتصادی فعلی روسیه محدودیت‌های قابل‌توجهی در افزایش صادرات نفت ایجاد می‌کند.


در کنار این موارد، عوامل دیگری همچون کاهش ذخایر جهانی نفت و پیش‌بینی افزایش تقاضای فصلی می‌تواند به تصمیم اوپک پلاس برای تاخیر در افزایش تولید کمک کند. به‌ویژه در شرایطی که چین به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت، نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی نشان می‌دهد، فشار برای حفظ قیمت نفت در سطح بالا بیشتر می‌شود.


این تحولات می‌تواند تاثیر بسزایی بر روند قیمت نفت در ماه‌های آینده داشته باشد و سرمایه‌گذاران را به دقت بیشتری در تصمیمات خود وادار کند.


انتهای خبر

0
0