بورس۲۴
1403/12/01
17:26
بانک آمریکا: یورو/دلار در کوتاه‌مدت تحت فشار اما تا پایان سال به ۱.۱۰ می‌رسد

موسسه بانک آمریکا (BofA) پیش‌بینی می‌کند که جفت‌ارز یورو/دلار (EUR/USD) در کوتاه‌مدت روند نزولی داشته باشد، اما در بلندمدت و تا پایان سال به سطح ۱.۱۰ صعود کند. این موسسه چشم‌انداز خود را تحت عنوان «ضعف کوتاه‌مدت اما بهبود میان‌مدت» برای این جفت‌ارز حفظ کرده است.

بورس۲۴ : موسسه بانک آمریکا (BofA) پیش‌بینی می‌کند که جفت‌ارز یورو/دلار (EUR/USD) در کوتاه‌مدت روند نزولی داشته باشد، اما در بلندمدت و تا پایان سال به سطح ۱.۱۰ صعود کند. این موسسه چشم‌انداز خود را تحت عنوان «ضعف کوتاه‌مدت اما بهبود میان‌مدت» برای این جفت‌ارز حفظ کرده است.


تحلیلگران بانک آمریکا انتظار ندارند که EUR/USD به سطح برابری (۱.۰۰۰۰) برسد. با این حال، آنها تاکید دارند که ممکن است این جفت‌ارز پیش از صعود تا پایان سال به سطوح پایین‌تری از قیمت فعلی سقوط کند. حمایت گسترده از دلار آمریکا، به‌ویژه در سه‌ماهه اول سال جاری، یکی از عوامل کلیدی این فشار نزولی است.


در تحلیل بلندمدت، بانک آمریکا پیش‌بینی می‌کند که با تثبیت رشد اقتصادی جهانی و کاهش ارزش دلار در نیمه دوم سال ۲۰۲۵، یورو بتواند به بهبود تدریجی برسد. همچنین، هدف‌گذاری اولیه این موسسه برای رسیدن به سطح ۱.۰۵ در اواسط سال، زودتر از موعد محقق شده، اما تحلیل کلی آنها تغییر نکرده است.


با توجه به وضعیت کنونی اقتصاد جهانی و فشارهای تورمی، چشم‌انداز بانک آمریکا حاکی از آن است که یورو/دلار پس از یک دوره افت در سال ۲۰۲۵، می‌تواند در نیمه دوم سال بهبودی چشمگیر را تجربه کرده و حتی فراتر از انتظارات بازار حرکت کند.


انتهای خبر

0
0