به گزارش کدال نگر بورس۲۴ و مطابق با اطلاعات منتشر شده بر روی سامانه کدال، درآمد حق بیمه صادره شرکت بیمه اتکایی تهران رواک که سهام آن با نماد بتهران در بازار سرمایه ایران در تابلوی بازار پایه زرد فرابورس در حال خرید و فروش می باشد، تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۳در مجموع به ۱۲۱۴ میلیارد تومان رسید. هم چنین درآمد بهمن ماه شرکت ۴۲۴ میلیارد تومان گزارش شد. مقایسه این رقم با درآمد شناسایی شده در بهمن سال مالی قبل (منتهی به اسفند ۱۴۰۲) از رشد ۳۴۲ درصدی آن حکایت دارد.
مطابق با گزارش سبد بیمه ای این واحد تجاری، در بهمن ماه بیشترین سهم از حق بیمه تولیدی در میان رشته های مختلف بیمه ای مربوط به رشته درمان و کشتی بوده که به ترتیب سهم ۵۹ درصدی و ۲۴ درصدی را به خود اختصاص داده اند. پس از آن رشته هواپیما و آتش سوزی در جایگاه بعدی پرتفوی بیمه ای شرکت قرار گرفته اند. در کل ۱۱ ماهه نیز ۴ رشته مذکور بیشترین متقاضی را در میان رشته های مختلف بیمه ای به خود اختصاص داده اند.
بتهران از ابتدای سال مالی جاری تا پایان بهمن ماه ۱۰۴ میلیارد تومان خسارت به بیمه شدگان خود پرداخت کرد که ۶ میلیارد تومان آن در ماه بهمن پرداخت شده است. بیشترین خسارت پرداخت شده مربوط به رشته های بدنه خودرو و آتش سوزی بوده اند که مجموعا ۶۰ درصد از کل خسارت پرداخت شده ۱۱ ماهه را در بر گرفته اند.
