📢 ورود عظیم ترین برج صنعت پتروشیمی کشور به شرکت پتروشیمی بوعلی سینا/ افزایش ۵۰ میلیون دلاری سود «بوعلی» با راهاندازی واحد پارازایلن
پتروشیمیا - عازمیان مدیر پروژه واحد پارازایلن شرکت پتروشیمی بوعلی سینا:
🔹طراحی و ساخت این برج نشانهای از شکست تحریمهای ظالمانه و یکجانبه علیه صنعت پتروشیمی کشورمان است.
🔹 این برج تقطیر با بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا و بازدهی بالاتر نسبت به نمونه خارجی طراحی و ساخته شده است و این دستآورد حاصل اعتماد مدیرعامل مجموعه به متخصصین داخلی است.
🔹 طرفهای خارجی به بهانه تحریمهای ظالمانه و یکجانبه حاضر به انتقال تکنولوژی ساخت این برج به کشور نبودند و اکنون این تجهیز غول پیکر با صرفهجویی دستکم سه میلیون یورو بار دیگر چرخ تولید واحد پارازایلن را به حرکت درآورد.
🔹 برج غولپیکر واحد ۸۰۰ ۱۲۰۰ تن وزن و یکصد متر ارتفاع دارد و در روند طراحی و ساخت آن ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۱۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال داشتهاند.
🔹 واحد پارازایلن تا پایان سال جاری به مرحله پیش راهاندازی خواهد رسید و محصولات پارازایلن و ارتوزایلن تولیدی این واحد به دیگر مجتمع های پتروشیمی کشور ارسال می شود.
🔹 با راه اندازی این واحد، سودآوری شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با تولید محصولات پارازایلن و ارتوزایلن سالانه بیش از ۵۰ میلیون دلار افزایش خواهد یافت و علاوه بر آن با توجه به تولید پارازایلن و تکمیل چرخه اصلی تولید PET در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر سبب کاهش هزینه لجستیک و بدنبال آن افزایش سودآوری شرکت پتروشیمی تندگویان خواهد شد.