#انتخابات_آمریکا
📌 همفکران بررسی کرد؛ مقایسه اختلاف دو کاندید در نظرسنجی ها در سطح ملی سال ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰
✅ بالاخره در آستانه روز موعود هستیم. همانطور که انتظار میرفت با نزدیکشدن به انتخابات شرایط نزدیکتر شد. به نسبت چهار سال پیش بایدن در نظرسنجیهای ملی ۳درصد وضعیت بهتری به نسبت کلینتون دارد. اگر مانند ۲۰۱۶ نظرسنجیهای سطح ملی دقیق باشد، سناریو برد آرای عمومی با این اختلاف و باخت الکترال بیسابقه اما ممکن است. ترامپ همچنان شانس برنده شدن را دارد اما برای این برد نیاز به عملکرد و سورپرایزی فراتر از سال ۲۰۱۶ خواهد داشت.
✅ اگر فرض کنیم بایدن میشیگان و ویسکانسین و مینسوتا را ببرد(که نتایج نظرسنجیها فراتر از حاشیه خطا به نفع او هستند)، او از بین ششایالت فلوریدا، پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی، اهایو و آریزونا تنها به یک ایالت نیاز دارد. و ترامپ باید هر شش ایالت را ببرد. اگر اوهایو، آریزونا و کارولینای شمالی و جورجیا را در سبد آرای ترامپ محسوب کنیم، به دو ایالت بسیار مرزی پنسیلوانیا و فلوریدا میٰرسیم که میتوانند تعیینکننده ۴۶امین رییسجمهور آمریکا باشد.
✅ با توجه به نحوه شمارش آرا، چهارشنبه صبح احتمالا بعد از ساعت ۸ و ۹ به وقت تهران، با توجه به متد شمارش آرای حضوری و پستی شاهد نتایج تاحدی قابل اتکا در دو ایالت کارولینای شمالی و فلوریدا خواهیم بود. برد بایدن در هر کدام از این دو ایالت نشاندهنده پایان کار دونالد ترامپ خواهد بود. در صورتی که ترامپ این دو ایالت را از آن خود کند، نتایج پنسیلوانیا که احتمالا با تاخیر منتشر شود، تعیینکننده خواهد بود. بهترین اتفاق برای بازارها در سراسر دنیا کشدار نشدن و مشخصشدن هر چه زودتر نتیجه و کاهش نااطمینانی است. با توجه به نزدیکی دو طرف در آرای الکترال ممکن است وارد یک دوره چند هفتهای کش مکش شویم که بدترین اتفاق ممکن در کوتاهمدت خواهد بود.
📣 با پوشش لحظه به لحظه آخرین خبرها از انتخابات آمریکا با ما همراه باشید...👇👇