تکرار بومیسازی شبکههای اجتماعی
👈 اتلاف وقت و سرمایه یا ساماندهی کسبوکارهای مجازی؟
👁🗨 همزمان با بروز اختلالات گسترده در اینستاگرام، دبیر شورای عالی فضای مجازی بر توسعه و جایگزینی شبکههای اجتماعی داخلی تاکید کرده است. همزمانی این اظهارنظرها با اختلالات اخیر، زنگ خطری برای ادامه فعالیت کسبوکارهای مجازی و فعال بر بستر شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام است.
👁🗨 در ماههای اخیر اختلالات اینترنت و شبکههای اجتماعی به معضلی بزرگ برای مردم و به خصوص کسبوکارهای مجازی تبدیل شده است. در حال حاضر ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی مجازی در کشور تنها در اینستاگرام فعال است که واکاوی این رقم نشان میدهد که فعالیت اقتصادی متصدیان این مشاغل در این فضا از تعداد واحدهای صنفی حقیقی کشور بیشتر است.
👁🗨 همزمان با فیلترینگ تلگرام، پیامرسانهای داخلی مانند سروش به عنوان جایگزین راهاندازی و معرفی شدند و با وجود فشار دستگاههای دولتی به استفاده از این پیامرسانها، آنها نتوانستند رضایت کاربران را جلب کرده و اتفاقا باعث رشد استفاده از فیلترشکنها و در نهایت افزایش تعداد کاربران ایرانی تلگرام شدند.
👁🗨 موتور جستوجوی اینترنتی بومی یوز هم که قرار بود جایگزین گوگل شود و سرمایههای کلانی هم صرف راهاندازی آن شد، نمونه خوبی در این زمینه است. پلتفرم روبیکا هم با استفاده از اطلاعات شخصی کاربران و ایجاد حسابهای کاربری غیر واقعی همان تعداد کم کاربرانش را هم از دست داده است.
کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد